تماس بگیرید 09123498298
خانه / cat1 / طرز تهیه سالاد کلم و عدس

طرز تهیه سالاد کلم و عدس

[ad_1]

طرز تهیه سالاد کلم و عدس را که هم مقوی است و هم خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای سالاد کلم و عدس

  1. عدس ۱۵۰ گرم
  2. آب سرد یک لیتر
  3. سیر ۵ حبه
  4. برگ بو یک عدد
  5. پیاز یک عدد، چهارقاچ
  6. روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  7. پیاز کوچک یک عدد، خلالی
  8. پودر آویشن یک قاشق چای خوری
  9. کلم سفید ۱۵۰ گرم رشته رشته
  10. رنده و آبلیمو ترش یک عدد
  11. نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کلم و عدس 

سه حبه سیر، برگ بو، عدس و پیاز را به همراه آب سرد درون قابلمه بریزید و شعله را روی توسط قرار دهید. بعد از اینکه آب جوش آمد به مدت ۳ دقیقه عدس را بپزید و سپس سبزی را از آن خارج کنید و دور بریزید و عدس را آبکش کنید. روغن را درون تابه سیر کنید و ۲ حبو سیر را ساطوری کنید و پیاز را هم ۵ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود. کلم را هم اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا بپزد اما تردی خود را هم داشته باشد. عدس را با آویشن، پیاز خلالی، آب و پوست لیمو ترش رنده شده اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و وقتی عدس گرم شد سالاد را می توانید سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد کلم و عدس

سالاد کلم و عدس جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
سالاد کلم و عدس را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


» همچنین بخوانید :

برای لاغر شدن سالاد را قبل از غذا بخوریم یا بعد از غذا؟

طرز تهیه سالاد نودل سرد

طرز تهیه سالاد لوبیا

[ad_2]

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک سه شیر

[ad_1] کیک سه شیر کیکی ساده و خوشمزه مکزیکی است که در تمام دنیا معروف …