تماس بگیرید 09123498298
خانه / cat1 / خبرگزاری آريا – طرز تهيه خورش باميه و بادمجان

خبرگزاری آريا – طرز تهيه خورش باميه و بادمجان

[ad_1]

طرز تهيه خورش باميه و بادمجان

خبرگزاري آريا –
طرز تهيه خورش باميه و بادمجان,نحوه پخت خورش باميه و بادمجان
طرز تهيه خورش بادمجان و باميه
مواد لازم براي خورش باميه و بادمجان :

مرغ تميزکرده يک عدد
بادمجان قلمي يک اندازه شش عدد
باميه ۵۰۰ گرم
پياز سرخ کرده ۲۵۰ گرم
غوره ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به قدر کافي
روغن ۱۵۰ گرم

طرز تهيه خورش باميه و بادمجان :
مرغ را با يک ليوان آب، پياز، رب گوجه فرنگي و کمي نمک و فلفل مي گذاريم بپزد تا آب آن حدود نصف ليوان شود. کناره‌ بادمجان هاي پوست کنده را چاک مي دهيم و با نمک در روغن با حرارت ملايم سرخ مي کنيم، سپس مرغ را خرد مي کنيم، استخوان هاي درشت آن را مي گيريم و کنار مي گذاريم.
غوره را مي شوييم و کمي نمک به آن مي زنيم و در هر چاک بادمجان کمي غوره مي ريزيم. باميه ها را در ظرف مرغ مي ريزيم و مي گذاريم در حرارت ملايم کمي بپزد، سپس بادمجان ها را روي آن مي چينيم و اجازه مي دهيم خورش با حرارت ملايم چند جوش بزند و جا بيفتد.
نکاتي براي پخت خورش بادمجان:
براي گرفتن روغن اضافي بادمجان‌ها را در آبکش فلزي مي چينيم و آبکش را در ظرفي قرار مي دهيم. ظرف را چند دقيقه در فر با حرارت ملايم مي گذاريم. به اين ترتيب روغن اضافي بادمجان ها ته ظرف باقي مي ماند.
منبع : bartarinha.ir


[ad_2]

درباره ی admin

همچنین ببینید

رول نان تست، مخصوص جشن تولد‌ها

[ad_1] میتوانید برای جشن تولد‌ها و میهمانی‌ها این نان تست رول شده را تهیه کنید …